Ayahuasca in Nederland
    Free your mind

AYAHUASACA-RETREATS 


Er zullen twee AYAHUASCA Retreats worden gehouden in Gambia tussen:

Retreat 1. 15 en 30 Januari 2018

Retreat 2.  12 en 25 Februari 2018

Onze ayahuasa-ceremonies worden gehouden op een prive-lokatie aan het strand dat ligt tussen de plaatsen Brufut  en Tanjeh in het West-Afrikaanse land Gambia. Mijn man Lamin komt uit Gambia en ik zelf heb daar ook jarenlang een aantal maanden per jaar gewoond. Wij kennen het land en de bewoners en de situatie door en door.

De bedoeling is dat je zelf zorgt voor een vlucht naar Gambia en tegelijkertijd een hotel of guesthouse boekt. Dat is overigens ook het goedkoopst. Gambia is een zeer gewild vakantieland voor de winterzon. Het ligt op 6 uur vliegen van Amsterdam en de temeperatuur is in Januari en Februari rond 27 graden en het regent er dan helemaal niet. Het is ideaal strandweer. Op dit moment( Juli/Augustus 2017) kun je nog hele goedkope vakanties boeken voor de maanden Januari en Februari ( zie onder voor mee info).  Wij zorgen voor transport van en naar de ceremonies vanuit je hotel of guesthouse.

In de bovengenoemde periodes van 15 dagen bieden wij 4 ayahuasca-ceremonies aan. Je kunt zelf beslissen hoeveel dagen je naar Gambia wil komen en aan hoeveel ayahuasca ceremonies je wil deelnemen. Wij adviseren minimaal 2. Ook zijn wij in deze periode beschikbaar voor consulten en prive-behandelingen en zullen wij workshops geven aan het strand waar we dieper op een aantal onderwerpen kunnen ingaan waarover ik in de laatste maanden geschreven heb,  zoals het verbreken van contracten etc.

De ceremonies kosten 150 Euro. Consulten zijn gratis. Voor workshops waarbij we meer info uitwisselen vragen we een  bijdrage van 30 Euro ( dat is inclusief Afrikaanse maaltijden) . Behandelingen voor Karmic Body Removal zijn ook 150 Euro. Implant removal 40 Euro.

De bedoeling is dat je zelf zorgt voor een vlucht en hotel of guesthouse. Op dit moment ( Juli/Augustus 2017)  kun je nog heel goedkoop boeken voor de maanden Januari en Februari. Bv. met Corendon betaal je voor 13 dagen ( 12 nachten) 600 Euro. Dit is inclusief vlucht Amsterdam-Banjul en 12 nachten hotel en ontbijt. En zo zijn bij TUI en andere reisaanbieders nog meer hele leuke aanbiedingen voor een winterzon vakantie in Gambia. Wij adviseren om een hotel of guesthouse te boeken dat in in de plaatsen Bijilo of Kololi of Brufut gelegen is. Dan zit je niet al te ver bij ons vandaan.Wij zitten zelf in de omgeving van Brufut,maar transport per taxi is heel goedkoop en voor de meeste onderdelen van ons programma bieden wij ook transport aan. 

 
Ons programma ligt nu nog niet helemaal vast, maar er zullen in bovengenoemde periode maximaal 4 ayhahuasca ceremonies worden gegeven, waar jullie voor kunnen inschrijven. We willen niet meer dan 10-12 mensen per ceremonie. De ceremonies worden aan het strand gehouden, onder de schaduw van palm- en baobab bomen. Na de ceremonie gaan we in zee zwemmen. Op dagen dat er geen ceremonies zijn,  is er ruimte voor prive-consulten  en zorgen we voor informatieve  bijeenkomsten op het strand zodat we onder het genot van een echte Afrikaanse maaltijd en wat vis op de gril jullie kunnen informeren over de laatste ontwikkelingen binnen ons werk van bevrijding van het Matrix systeem. En we ook samen een aantal oefeningen kunnen doen zoals Infinite Healing, Take your Power Back en het Verbreken van Contracten.

Het idee achter deze retreats is dat je niet een geheel verzorgd pakket van ons aangeboden krijgt, maar dat je zelf kan bepalen hoe jouw reis naar Gambia verloopt en wat je allemaal wil gaan zien en beleven. Gambia is een heel klein land, echt Afrikaans land, waar een hele gemoedelijke en ontspannen sfeer hangt. Alles is goed bereikbaar met kleine taxi’s die maar enkele euro’s kosten. Er is veel te doen en te bezichtigen en het is erg leuk als je een combinatie maakt van natuur ( stranden, natuurparken vol met apen), cultuur (Afrikaanse markten, Afrikaanse zang en dans) en een verdieping van je reis met onze ayahuasca ceremonies en workshops.

Zo kun je ook zelf bepalen hoe lang je wil blijven. Dat kan variëren van 7- 10-12-15 dagen of zelfs langer.. Er zijn op dit moment nog mogelijkheden genoeg om goedkope vluchten en hotels te boeken in deze periode. Wacht daar echter niet te lang mee. Hoe later je boekt,hoe duurder reis en verblijf worden. . Wij zullen zorgen dat er in die periode voldoende ayahuasca ceremonies zijn en dat er genoeg te doen is om dieper kennis te maken met ons en ons werk. Verder kunnen we helpen om kennis te maken met dit vrolijke land en zijn inwoners en kunnen we ook uitstapjes, boottochten en excursies verzorgen. We hebben enkele transportbusjes tot onze beschikking.

Gambia is een klein  land en het vliegveld ligt op een afstand van 30 minuten per auto van de meeste toeristische centra.Wij kunnen je eventueel ophalen van het vliegveld en je naar je guesthouse of hotel brengen. We kunnen je ook helpen met geld wisselen. In Gambia moet je je Euro's wisselen voor de plaatselijk muntsoort de Dalasi. Wij zijn gedurende ons verblijf in Gambia per telefoon en email de gehele dag te bereiken. 

O.K. tot zover de plannen wat wij deze winter in Gambia aan ayahuasca retreat willen bieden. Indien er zeel veel belangstelling is,kunnen we nog een periode inlassen in de maand Maart.  

Voor meer informatie;

Mail: divine.juice@yahoo.org

Kijk ook even op deze link: Gambia, de nieuwe vakantie favoriet

http://www.elle.nl/lifestyle/reizen-hotspots/a568131/gambia-de-nieuwste-zonbestemming/

 

 

 

 

 

 

 


T


.