Ayahuasca in Nederland
    Free your mind

             

Behandelingen, ceremonies en foto-readings


Er zijn regelmatig ceremonies en workshops in Amsterdam , met en zonder ayahuasca. Voor het programma kun je me een mail sturen. We geven ook veel individuele behandelingen/genezingen/bevrijdingen zonder ayahuasca. 

Omdat veel mensen twijfelen over wel of geen deelname aan een groep ceremonie of een individuele behandeling, bieden we nu ook foto-readings aan. Geinteresseerden kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden. Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden..Als je meteen een behandeling boekt, in een groep of individueel  is de foto-reading gratis. 

 Verder blijven wij het Karmisch Lichaam verwijderen (wij noemen dat kortweg KBR Karmic Body Removal) als een van de belangrijkste behandelingen aanbieden. En dat kan zowel met als zonder ayahuasca gebeuren. Daarbij kunnen nu we dus ook  de 2 belangrijkste implants verwijderen ( zie het hoofdstuk over Bevrijd uit de Dualiteit) . Mensen die al KBR gedaan hebben en deze nieuwe behandeling alsnog willen laten doen, kunnen dat in een groep ceremonie of privé laten doen.

Verder willen we na de zomer van 2017  workshops zonder ayahuasca gaan geven over het verbreken  van soul contracten. We willen retreats gaan geven in Gambia in januari/februari  van 2018 met ayahuasca om al deze onderwerpen die op de webiste behandeld worden verder uit te diepen. We hebben zoveel te bieden en we zijn helaas maar met zo weinig mensen (3) die dit kunnen aanbieden.  Dus veel plannen zullen pas later in het jaar (na de zomer) of begin volgend jaar volledig uitgewerkt kunnen worden.   Als je op de hoogte wil blijven en op de mailinglijst wil komen, of een ceremonie wil bijwonen of een behandeling wil:  

                                                      Mail naar divine.juice@yahoo.com

                          Ook kun je mijn Engelstalige website bekijken met informatie:

 www.ayahuasca-ceremonies.org