Ayahuasca in Nederland
    Free your mind

Protocol voor het verwijderen van slangen en aanhechtingen

(laatste nieuws 04-07-2017)

Onlangs hebben wij ontdekt dat het mogelijk is om energetische slangen en negatieve energetische aanhechtingen zelf uit het energiesysteem te verwijderen. Het klinkt vrij absurd wat ik hier ga vertellen, maar we hebben het zelf keer op keer ervaren. En daarom wil ik het nu delen.

We hebben bij alle behandelingen van onze cliënten keer op keer gezien dat energetische slangen een hele grote rol spelen in het veroorzaken van allerlei klachten en ziekten. Of je nu hoofdpijn hebt, nekklachten, rugklachten, reuma, kanker, herpes infecties, knieklachten, oor fluiten ook wel tinnitus genoemd. Bij alle ziekten of pijnklachten  is er sprake van energetische slangen die de klachten veroorzaken en je tegelijkertijd ook je energetisch leegzuigen.

In onze behandelingen verwijderen wij al deze slangen en daarna verminderen de klachten of verdwijnen geheel. Afhankelijk van de ernst van de klachten. Een groot probleem van deze energetische slangen is dat deze ook eieren produceren, waardoor er steeds weer nieuwe slangen ontstaan. Daarom zijn veel mensen met 1 behandeling nog niet van hun problemen af. Want het is onmogelijk om al die eieren te verwijderen. Wat dat betreft zijn het net darm parasieten, die ook zo moeilijk te bestrijden zijn. Enfin, een groot probleem, want wij zijn maar met 2 healers die dit kunnen verwijderen en wij kunnen het werk en de behandelingen nu al bijna niet meer aan.

Nu hebben wij gezien dat deze energetische slangen geen levende slangen zijn, zij zijn niet bezield. Het zijn artificiële slangen, kunstmatige systemen gemaakt van een ons onbekend (waarschijnlijk buitenaards) materiaal. Een beetje zoals plastic, maar dan dunner en vloeibaarder. Wij hebben de laatste tijd ervaren dat dit materiaal niet tegen het doodgewone schoonmaakmiddel huishoudbleek bestand is. Als wij iemand die onder de slangen zit regelmatig wassen met water waaraan een scheut bleekmiddel is toegevoegd, lossen deze energetische slangen gewoon op en verdwijnen heel snel.

Om ons werk te verlichten adviseren wij jullie om dit allemaal zelf te gaan doen. Je zal er niet alles mee weg krijgen, maar wel heel veel. Volgens onze informatie is 30% van de bezettingen bezield, daar zit dus een levensenergie achter, zoals grote demonen en reptielen e.d. Maar 70 % van de bezettingen is artificieel en valt wel weg te krijgen door je iedere dag te wassen met water en een scheut bleekmiddel. Je hele lichaam afnemen, vooral wat intensiever op de plekken waar je veel last hebt. Ook je gezicht, ook je oren als je daar veel last hebt. In het begin  ook over je haar, maar dat kun je niet te vaak doen. Bleekmiddel is slecht voor het haar. Maar er zitten bij de meeste mensen ook grote slangen op het hoofd. En daarna goed afspoelen onder de douche met gewoon water. Zwemmen en chloorzwembaden is dus ook erg aan te raden.

Ik begrijp dat het een krankzinnig verhaal is. Maar ga het doen en dan zal je zelf ervaren dat het veel beter gaat. Je doet dit iedere dag tot je merkt dat het beter gaat en alles weg is en daarna houd je het bij. Dan hoef je het niet iedere dag, maar nog enkele keren per week te doen. Het is zo simpel. En het is zo een geweldige oplossing, omdat iedereen zo zwaar onder die artificiële slangen zit.

Maar niet alleen mensen zitten onder deze artificiële slangen, ook onbezielde voorwerpen kunnen dat hebben. Zoals je douchekop. Deze heel regelmatig schoonmaken in een emmer met bleek. Je hele keuken en douche goed schoonmaken met water en bleek. En vooral ook je telefoon. Bij mensen die veel bellen zit de telefoon helemaal onder en deze slangen worden ook aan elkaar doorgegeven via telefoon contact. Het is dat ik het allemaal zelf heb meegemaakt, anders zou ik het ook niet geloven.
Ik heb regelmatig gehad dat ik lange tijd met een cliënt heb gebeld en daarna mijn oren en mijn nek helemaal onder de slangen zaten. In eerste instantie moest Barbara dat allemaal weer  bij me weghalen, maar nu was ik het zelf weg met water en een scheut bleekmiddel. En dan is het ook meteen weg. Dus mensen die veel bellen moeten iedere dag hun telefoon even voorzichtig schoonwrijven met water en bleek. En ook je handen heel regelmatig doen, want die zitten ook altijd helemaal onder, omdat alles in deze dimensie alles energetisch vervuild is.

Om de zaak intern in het fysieke lichaam schoon te maken raden wij aan MMS (Master Mineral Solution) uitgevonden door Jim Humble. Verkrijgbaar via www.mmsnederland.nl en ook bij de Frontier Bookshop in Amsterdam.Dit is een zeer krachtig middel dat ook een vorm van chloride bevat en gebruikt wordt om ziekten te behandelen zoals malaria, ziekte van Lyme, soorten kanker, zelfs ebola schijnt ermee te behandelen te zijn. Enfin, omdat het dus een vorm van chloride bevat kan het ook zeer goed werken om ook aanhechtingen van slangen en artificiële netwerken binnen het fysieke systeem te verwijderen.  

En zijn er gezondheidsproblemen te verwachten als gevolg van gebruik van bleekmiddel? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat zelfs baby's en kleine kinderen in chloorwater mogen zwemmen. Dus er kan geen groot gezondheidsprobleem zijn bij om jezelf te wassen met wat bleekmiddel. Voor de veiligheid adviseren wij je om geen uren in een bad met chloorwater te gaan liggen.

Wij verdienen met het delen van deze informatie geen geld. Ik heb geen contacten met firma’s in bleekmiddelen. Ik schrijf dit omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen. Wel bieden we foto-readings aan waarbij we je hele energie-systeemkunnen scannen op bezielde en artificiële bezettingen. Kosten 50 Euro. En natuurlijk bieden we ook behandelingen en bevrijdingen .Alles hierover op de website.

 Ga ermee aan de slag en als er nog vragen zijn hoor ik het wel. Let wel, het is geen vervanging voor behandelingen zoals Karmic Body Removal of het verwijderen van hele grote bezielde bezettingen. Maar het kan het leven voor veel mensen wel een stuk draaglijker maken!

Veel succes en veel liefde van Hannah

www.ayahuasca –genezing org en h.klautz@gmail.com

Donaties altijd welkom, zodat we door kunnen gaan met ons onderzoek. NL98ABNA0408132795