Ayahuasca in Nederland
    Free your mind


LAATSTE INCARNATIE AANVAL

Sinds enkele maanden ben ik mij via het Hoger Zelf uit het Spel van Dualiteit aan het bevrijden. Zie hiervoor mijn artikel Bevrijd van Dualiteit op deze website. Ik en mijn collega genezer Barbara, staan bij de uitgang van het Spel, maar ervaren op dit moment hele zware aanvallen van de grote Grey-aliens.  Zoals Simon Parkes over hen zegt: ”They are a pain in the ass in the whole Universe. Kijk even op google, hoe ze eruit zien. Lang (3 meter) grijs, hele grote zwarte ogen. Ze zijn artificieel, het zijn programma’s, oorspronkelijk gecreëerd door de Reptielen, die hen nu echter ook niet meer in de hand hebben. De Greys zijn inmiddels aan een eigen Spel begonnen in 3-D.

In het laatste deel van The Matrix (films) trilogie bindt Neo de strijd aan Mr. Smith. Deze moet verslagen worden om de mensheid te bevrijden. In de film is Mr. Smith een soort van onverslaanbaar computer programma die het De Bevrijden verschrikkelijk moeilijk maakt om hun missie uit te voeren.. En dat is precies de situatie met de Greys. Matrix 3 eindigt ermee dat Neo uiteindelijk Mr. Smith van binnenuit opblaast en dat is dan voorlopig de bevrijding van de mensheid..

Om te beginnen kan ik alleen maar zeggen dat het er vooral om gaat om jezelf te bevrijden via het permanente contact met het Hoger Zelf. Ik ben er vrij zeker van, dat ik op dit moment mijn Laatste Incarnatie in een fysiek lichaam in 3-D ervaar, dit wordt ook wel de Final Incarnation genoemd. Maar vordat ik echt uit het Spel kan spiralen,krijg ik nu de Greys vol aan op mijn dak. Letterlijk! Er hangen Ufos boven mijn huis, ze lopen hier de deur plat inmiddels, zal ik maar zeggen. De Greys zijn geen individuen, maar existeren in een groeps mind. Zelfs als je er een ziet, zijn er in werkelijkheid een hele groep. Het zijn wat dat btreft net muizen, maar dan met super computer intelligentie. Ik heb 6 Greys in mijn badkamer aangetroffen, 3  in de woonkamer, en 4 in de keuken. Ook goedemorgen, zullen we maar zeggen.

Wij, Barbara en ik, kunnen ze wel verwijderen ,maar blij word ik er niet van. Ik meende al zo een beetje uit het Spel te zijn en dan krijg je als laatste hindernis nog even de Greys voor je kiezen. Wij hebben al zoveel valkuilen en misleidingen en regelrechte attacks op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid overwonnen, maar dit is kennelijk nog een heel belangrijk deel van the End Game.

Toen Barbara een paar weken geleden naar haar familie in Portugal was, hebben ze mij geprobeerd te vergiftigen. Heel sneaky , natuurlijk, net als Bar er niet is om mij bij te staan. Hup, even Hannah omleggen. Dat is niet gelukt, ik ben wel 10 dagen ernstig ziek geweest. Zware voedsel vergiftiging, maar niemand begreep hoe het gekomen was. Niemand van mijn huisgenoten was ziek en ik had zelf alleen maar wat brood en humus gegeten. Doodziek, was ik.  Toen Bar eenmaal weer terug was,  kwamen tot de ontdekking, dat de Greys erachter zaten. Net als bij Max Spiers overigens, de Britse super soldier, ufo deskundige en zeer belangrijke informant over alien activiteiten
 die in juli 2016 dood gevonden werd enkele dagen voordat hij zou spreken op een ufo conferentie in Polen. Ga er maar van uit dat Max Spiers een heleboel interessante zaken te melden had op die dag en kijk eens naar zijn laatste You tube interviews. Hij is omgekomen door vergif en had enkele dagen daarvoor aan zijn moeder laten weten dat hij heel zwaar werd aangevallen. En dat ze er rekening mee moest houden dat hij het misschien niet lang meer ging maken. Bij Simon Parkes zijn nog niet zo lang geleden de remmen van zijn auto allemaal tegelijkertijd  doorgesneden en die is ternauwernood aan een vreselijk ongeluk (poging tot moord) ontsnapt. De Firma kwaad en  duisternis is flink bezig in het laatste jaar. If we can not beat them, destroy them, is blijkbaar hun motto.

Waarom zijn de Greys in oorlog met mij?  
1) De informatie die ik deel op mijn website, vooral  De methode van Karmic Body Removal. Wij hebben gezien dat het de Greys zijn die de gehele reïncarnatie-cyclus hebben ontworpen, in opdracht van de Annunaki/Orion Reptielen. Dus ja, we vernietigen hun creatie en dat is reden voor oorlog.  
Val Valerian is een voormalige CIA agent (echte naam John Grace) die in de jaren 1990 begon te schrijven over het vangnet voor zielen, dus nog ver voordat er van de Matrix-films sprake was:

“Het zijn de Greys die wachten in het licht wanneer een mens sterft. De menselijke ziel wordt na de dood van het lichaam gerecycled in een ander lichaam en het proces begint weer van voren af aan. Het licht en de tunnel zijn een val. De Greys scannen iemand die zij willen recyclen als deze de dood nadert, ze zien wie deze mens was. Ze projecteren het beeld van de mens in het witte licht en mensen die hem dieper de tunnel en het witte licht in lokken. Als jij er uit eigen vrije keuze voor KIEST om te volgen zit je in hun val. Je wordt naar een nieuwe incarnatie geleidt van hun keuze. Deze entiteiten zien de aarde als een grote boerderij.”— Val Valerian, Matrix II & Matrix V

De Greys zijn kennelijk niet blij met de methode Karmisch Lichaam Verwijderen. En alhoewel het nu nog op hele kleine schaal wordt toegepast, alleen door ons voor zover wij weten, zijn ze bang voor verdere verspreiding van deze ideeën. En dat het meer mensen inspireert en dat het dan groter wordt in de toekomst. Meteen de kop indrukken, nu het nog kan is blijkbaar hun gedachte.

2) Wat ze ook heel erg dwars zit,  is het advies om je te wassen met chloor. Zie het hoofdstuk:  Jezelf Helpen op mijn website. Hoe krankzinnig het ook klinkt, het werkt. De  meeste van hun voor ons blote oog niet zichtbare creaties zijn artificieel en kunnen gewoon weg gewassen worden. Wij hebben sinds we dat ontdekt hebben geen last meer van energetische artificiële slangen en we zien ook bij onze cliënten dat het oplost. Voorheen trokken we die slangen uit het energiesysteem. maar dat kost heel veel energie en moeite. We kwamen erachter dat je het ook gewoon weg kunt wassen met chloor.

Sinds ik dat artikel  op mijn Nederlandse en Engelstalige website heb gepubliceerd voeren de Greys war-fare tegen mij. Ook al denken een aantal lezers misschien dat we niet goed bij ons hoofd zijn met dat advies. De Greys nemen het wel serieus. Ze bedreigen me in mijn eigen huis en hebben gezegd dat ik het van de website moet halen. Dat ze me dan met rust zullen laten. Nou, dat geloof ik niet.  Ze willen het me eerst van de website laten halen en leggen me dan alsnog om. Daarom schrijf ik nu maar op wat er de laatste weken gebeurd is. Mocht ik het leven erbij laten, dan weet iedereen dan nu wel wat de reden daarvoor is. En ik heb per testament ervoor gezorgd dat mijn website nog minimaal 5 jaar na mijn dood moeten blijven voortbestaan op Internet, zodat iedereen die dat wenst zich van deze kennis op de hoogte kan blijven stellen.

Dat is het enige wat ik kan doen. EXPOSURE IS OUR WEAPON.

Ondertussen  zijn Bar en ik naarstig op zoek naar de definitieve delete knop voor het programma (c.q. virus) Greys. Ik hoop dat we dat mogen vinden en jullie dat kunnen laten weten. Wat betreft mijzelf,  ik red het wel. Ik word een beetje moe van al dat getreiter en gesodemieter, en ik verlang naar het einde van het Spel.  Maar zoals wij altijd zeggen tegen onze cliënten na de KBR Behandeling: “Pas na de dood ben je echt bevrijd. Zoals Val Valerian het mooi formuleert :  “The Higher Self doesn’t reach FULL potential until the Final Incarnation has died.  Thus releasing the Higher Self and permanently freeing you from the physical. Than the journey through 
3-D density is over.

 Terug naar de aanvallen van the Greys
 
A
: Ik ben niet bang voor ze, ik zie het als een stel parasieten die je van je af moet slaan. Een laatste hindernis op weg naar het einde van het Spel.  Wel is het belangrijk om te weten hoe we voorgoed van ze af kunnen afkomen. Hoe en Waar we op de uitknop moeten drukken.

B. Ik ben helemaal niet bang om 3 D te verwisselen voor een hogere dimensie en verenigd te  worden met het Hoger Zelf. Ik kijk er juist enorm naar uit.

C. Ik ben inmiddels te diep met het Hoger Zelf verbonden om me uit balans te laten brengen door een stelletje geflipte super computers.

D. En zolang ons nog wat tijd gegeven is om de medemens te helpen om zich te bevrijden en we informatie van een hoge frequentie kunnen delen, ben ik daar dankbaar voor

We are free from duality, we are free from slavery, we create our own reality.

All is One,  veel liefs, Hannah.