Free your Mind  

Advanced Healing Hypnose Therapie

Wij bieden nu ook de Advanced Healing Hypnose sessies aan waarbij we mensen kunnen verbinden met hun Galactische Oorsprong. Deze hypnose sessies zijn heel erg belangrijk om grote en zware blokkades in het bewustzijn op te heffen. Tijdens de hypnose doen we ook Commando’s van het Hoger Zelf om contracten, programmeringen en tijdlijnen te verbreken met de betreffende levens en situaties en om alle ervaringen op de huidige tijdlijn te plaatsen. Dat doen we om het desbetreffende trauma en de energie daarvan, die nog steeds bij je zit op te lossen.

In mijn 20-jarig jubileum als energetisch genezer en ayahuasca healer heb ik bij alle duizenden mensen die onze ceremonies en individuele behandelingen bezocht hebben, alleen maar trauma’s waargenomen. De meeste trauma’s zijn totaal onbewust , maar de individuele mens wordt er wel helemaal door leeg gezogen. En zo ontstaan er ziekten, depressies, angststoornissen, slaap stoornissen, post traumatisch stress syndroom, alle vormen van verslavingen, overgewicht, seksueel misbruik, oorlog en zo verder. Via onze hypnoses kun je daar contracten en tijdlijnen mee breken en zo meer controle over je gedragingen krijgen, omdat je de ladingen loskoppelt van je systeem.

Via deze hypnosis zijn we ongelofelijk veel kennis van de historie van de Aarde en van ons Universum tegen gekomen. Er zijn sessies geweest dat ik met open mond van verbazing heb zitten te luisteren naar wat cliënten allemaal te vertellen hadden.

In de bijlage vind je een voorbeeld van zo een regressie naar vorige levens. Progressies naar de toekomst zijn overigens ook mogelijk. Veel mensen hebben ook leven op andere planeten of in de toekomst op de Nieuwe Aarde gezien.

De hypnose sessies worden gegeven in Amsterdam:

Kosten; minimum 150 euro -  max, 200 euro  (afhankelijk van de zwaarte van de sessies ivm met verbreken van contracten en tijdlijnen met diverse levens).
Ook hangt het er van af je al eerder bij ons geweest bent. Voor nieuwe mensen is het altijd de eerste keer 200 Euro
 
Boekingen: Hannah Klautz (
h.klautz@gmail.com

www.thenewfrequency.info ( Engelstalig)

 

 

 

 


E-mailen
Map
Info