Awakening
Free your Mind  

AYAHUASACA RETREATS 

Op 17 en 31 Maart en 14 en 28 April 2018 zijn er 1daagse groepceremonies in Amsterdam

Er zijn twee AYAHUASCA Retreats in Gambia tussen:

 15 en 30 Januari 2018

  12 en 25 Februari 2018

Onze ayahuasca-ceremonies worden gehouden op een prive-lokatie aan het strand in het West-Afrikaanse land Gambia. Mijn man Lamin komt uit Gambia en ik zelf heb daar ook jarenlang een aantal maanden per jaar gewoond. Wij kennen het land en de bewoners en de situatie door en door. 

De bedoeling is dat je zelf zorgt voor een vlucht naar Gambia en tegelijkertijd een hotel of guesthouse boekt. Dat is overigens ook het goedkoopst. Gambia is een zeer gewild vakantieland voor de winterzon. Het ligt op 6 uur vliegen van Amsterdam en de temperatuur is in Januari en Februari rond 27 graden en het regent er dan helemaal niet. Het is ideaal strandweer. Wij zorgen voor transport van en naar de ceremonies vanuit je hotel of guesthouse. 

In de bovengenoemde periodes van 15 dagen bieden wij 4 ayahuasca-ceremonies aan. Je kunt zelf beslissen hoeveel dagen je naar Gambia wil komen en aan hoeveel ayahuasca ceremonies je wil deelnemen. Wij adviseren minimaal 2. Ook zijn wij in deze periode beschikbaar voor consulten en prive-behandelingen en zullen wij workshops geven aan het strand waar we dieper op een aantal onderwerpen kunnen ingaan waarover ik in de laatste maanden geschreven heb,  zoals verbinding met Hoger Zelf,  Karmisch Lchaam verwijderen, het verbreken van soul contracten etc. Ook kunnen we je adviseren en begeleiden met het bezoeken van bezienswaardigheden in Gambia. 

Voor meer info en prijzen, stuur een mail naar divine.juice@yahoo.com

Lees hier: Gambia voor beginners

En hier: Gambia, je nieuwe vakantiefavoriet

En hier vind je veel goedkope vluchten: www.corendon.nl/gambia en www.tui.nl/gambia