Awakening
Free your Mind  

AYAHUASACA RETREATS 


Er zijn twee AYAHUASCA Retreats in Gambia tussen: 

Laatste week Februari 2019

Laatste week Maart 2019

Individuele sessies zijn ook mogelijk voor 2 of 3 personen

 Onze ayahuasca-ceremonies worden gehouden op een prive-lokatie aan het strand in het West-Afrikaanse land Gambia. Mijn man Lamin komt uit Gambia en ik zelf heb daar ook jarenlang een aantal maanden per jaar gewoond. Wij kennen het land en de bewoners en de situatie door en door. 


De bedoeling is dat je zelf zorgt voor een vlucht naar Gambia en tegelijkertijd een hotel of guesthouse boekt. Dat is overigens ook het goedkoopst. Gambia is een zeer gewild vakantieland voor de winterzon. Het ligt op 6 uur vliegen van Amsterdam en de temperatuur is in Januari, Februari en Maart rond 27 graden en het regent er dan helemaal niet. Het is ideaal strandweer. Wij zorgen voor transport van en naar de ceremonies vanuit je hotel of guesthouse. 

In de bovengenoemde periodes van7 dagen bieden wij 2 tot 3 ayahuasca-ceremonies aan. Je kunt zelf beslissen hoeveel dagen je naar Gambia wil komen en aan hoeveel ayahuasca ceremonies je wil deelnemen. Wij adviseren minimaal 2. Ook zijn wij in deze periode beschikbaar voor consulten en prive-behandelingen en zullen wij workshops geven aan het strand waar we dieper op een aantal onderwerpen kunnen ingaan waarover ik in de laatste maanden geschreven heb,  zoals verbinding met Hoger Zelf,  Karmisch Lchaam verwijderen, het verbreken van soul contracten etc. Ook kunnen we je adviseren en begeleiden met het bezoeken van bezienswaardigheden in Gambia. 

Voor meer info en prijzen, stuur een mail naar divine.juice@yahoo.com

Lees hier: Gambia voor beginners

En hier: Gambia, je nieuwe vakantiefavoriet

En hier vind je veel goedkope vluchten: www.corendon.nl/gambia en www.tui.nl/gambia