New Frequency Ceremonies
Free your Mind  

 Chakra Removal

De chakra's zijn onderdeel van de Blueprint en kunnen verwijderd worden. Het zijn arteficiele poorten waardoor we energetisch leeg gezogen worden.
Ik weet dat veel mensen dat moeilijk vinden om te geloven. Onderstaand verhaal  vertelt mijn eigen ervaringen met de chakra's.

Waarom wij van de chakra's af willen via Chakra Removal

Net als de meeste mensen binnen de zgn. new age of alternatieve scene heb ik tijdens het geven van healingen lang gewerkt op de 7 chakra’s. Binnen het menselijk energie systeem nemen de chakra’s een hele belangrijke plaats in. Er zijn 7 hoofdchakras (en 6 ‘kosmische’ chakras daarboven) en een aantal kleinere chakra’s op handen en voeten. Ik heb een opleiding gedaan als pranic healer en ik heb jarenlang zowel met als zonder ayahuasca healingen gegeven aan mensen via het chakra systeem.
Vooral onder guidance van de aartsengel Michael verwijderde ik ook demonen via het chakra systeem. Mensen voelden zich stukken beter na de behandelingen, kwamen terug, namen vrienden, familie en kennissen mee. Enfin, ik had een bloeiende klantenkring, dus ja, je zou denken dat je goed bezig bent.

Totdat we (Andis, Barbara en ik) in Maart 2016 de methode van Karmisch Lichaam Verwijderen ontdekten en dat is vind ik nog steeds de belangrijkste doorbraak in ons werk geweest. Zie daarvoor mijn hoofdstuk over Karmisch Lichaam Verwijderen.
Al vrij snel nadat we bij elkaar het Karmisch Lichaam verwijderd hadden, begonnen we te ervaren dat de chakra’s helemaal niet zo een positieve invloed op ons hebben. Dat merkten we natuurlijk vooral tijdens de ceremonies, waarbij het ons steeds meer begon op te vallen dat negatieve energie van de deelnemers vooral via de chakra’s bij ons binnen kwam. Mmmmm, dat moest wel even inzinken. Maar goed, we hebben een open mind, en alles wat we eerst als positief zagen kan ook anders uitgelegd worden. En al snel begonnen we de chakra’s als hinderlijk te ervaren. Enfin, we gingen erover lezen, we gingen eens wat googlen en kwamen erachter dat er meer mensen waren die de chakra’s niet als positief ervaarden, maar eigenlijk als een soort poorten waardoor de Controllers van de Matrix op jouw energie parasiteren.  We hoorden het een of ander over chakra removal, maar ja, hoe doe je dat?

Goed, we zijn knullig begonnen, ik geef het grif toe, want er zijn 2 ceremonies geweest in 2016, waarbij we onze chakra’s hebben afgeplakt met zilverfolie. We zochten naar iets om de chakra’s af te sluiten van de hoeveelheid negatieve energie die daardoor heen kwam. En dan ga je eens wat experimenteren.  Enfin, dat doe je niet vaker dan 2 keer met zilverfolie, want dat was wel erg onpraktisch.  Daarna gingen we zoeken naar manieren om de chakra’s energetisch te sluiten.  Dat lukte redelijk en daarna hebben we lange tijd mensen een KBR behandeling gegeven en daarna de 7 hoofdchakra’s gesloten. Dus niet verwijderd, want dat konden we toen nog niet. Wel geprobeerd overigens, maar we merkten dat dat niet lukte.

Enfin, pas In Januari 2018 kregen we alle informatie over de blueprint removal en als de blueprint verwijderd wordt,  trekken we ook in een keer het hele chakra systeem van boven naar beneden eruit via het wortel chakra, wat eigenlijk een soort van slangenstaart is.  Het gehele chakra systeem is artificieel, het zijn poorten waardoor je wordt leeg gezogen en je kan gemakkelijk zonder. Sterker nog, zonder deze poorten kun je veel beter in contact blijven met het Hoger Zelf, want de stoorzenders zijn eraf.

Wij zien momenteel veel you tube filmpjes van mensen die zeggen hun chakra’s verwijderd te hebben. Maar zolang je nog een Karmisch Lichaam hebt en een Blueprint hebt, kunnen de chakra’s niet echt weg. De volgorde is; eerst KBR ( en dat moet 4-6 weken  integreren) daarna Blueprint Removal en dan kunnen gelijktijdig de chakra’s met een ferme ruk uit het systeem verwijderd worden. En nee, we zijn er niet dood aan gegaan. Dat is een argument dat ik een aantal keren gehoord heb. Dat mensen bang zijn om na een chakra removal dood te gaan. Ook belangrijk is om te realiseren dat alles wat echt bij je essentie hoort, niet verwijderd kan worden. Het chakra systeem is volledig artificieel en is in ons geplaatst om ons energetisch leeg te zuigen.

Waarom weten we dat allemaal niet over de chakra’s en hoe komt het dat zovelen daarin worden misleid? Hoe is het mogelijk dat er allerlei healing technieken zijn ontwikkeld, meestal gebaseerd op Indiase en Vedische tradities, die allemaal uitgaan van dat “oh zo belangrijke” chakra systeem.  Omdat zij ook niet beter wisten. Ook 4000 jaar geleden niet.  Nogmaals, de Matrix bestaat al ruim 26.000 jaar en alle informatie die zich vanaf dat moment in de Matrix bevindt is gemanipuleerd en meestal puur bedrog.

Man, als ik er nog aan terug denk. Ik heb jarenlang allerlei chakra oefeningen gedaan. O. a, de kundalini chakra mediatie van Sri Amma Bagavan van the Oneness movement uit India. Daar was ik minimaal een uur per dag mee bezig en ik heb het jarenlang gedaan. Ik zat iedere dag trouw de chakra’s schoon te chanten.  En ook in mijn ceremonies, ik draaide altijd muziek van Chanting the chakras en de Moola mantra, de ene mantra na de andere. Het was allemaal zo holy en zo sacred,    ik heb er heilig in geloofd. En ik heb ook echt wel resultaten van mijn chakra healingen gezien, want ja, dat laten ze je ook nog geloven. Ik weet ook zeker dat er wel sprake is geweest van een positief effect, want anders zou niemand het meer geloven of doen. Na een chakra healing voelt iedereen zich geweldig, maar helaas is dat effect na 2 of 3 weken weer weg. En dan gaan we weer op zoek naar de volgende healing, workhop, ceremonie , aura chakra meditatie, er is keuze genoeg tegenwoordig in de The New Cage.

En als je er dan eindelijk achter komt hoe de zaak echt in elkaar zit, dan voel je je 1) zwaar belazerd en 2) zwaar opgelucht als de hele handel weg is.  Dan gaan je pas echt merken, wat een stoorzenders die dingen eigenlijk zijn en dat de Matrix via de chakra’s op de mensheid parasiteert. Ze gaan je echt niet vertellen wat ze allemaal het doen zijn, daar zitten enorme spirituele rookgordijnen voor en the New Cage accepteert alles wat hen wordt voorgekauwd klakkeloos. Nou ja, ik neem niemand iets kwalijk. Been there, done that………

Maar het wordt tijd om wakker te worden en te inzien dat het Matrix Controle systeem niet alleen fysiek regeert op deze planeet, maar vooral energetisch. Het gehele energie systeem is artificieel, het is een groot virtueel programma waarin alles artificieel wordt aangestuurd. Net als het zo veel geroemde derde oog chakra. De pijnappelklier! Daar worden ook allerlei mythische kwaliteiten aan toe geschreven. In werkelijkheid is het een hele grote implant die al je negatieve emoties aan stuurt.
Enfin, meer daarover later.