New Frequency Ceremonies
Free your Mind  

Behandelingen, ceremonies en foto-reading

Er zijn iedere maand healing ceremonies met kleine groepen in Amsterdam.  Voor het uitgebreide programma kun je me een mail sturen en het hoofdstuk New Frequency Ceremonies lezen.

Omdat veel mensen twijfelen over wel of geen deelname aan een groep ceremonie, bieden we nu ook foto-readings aan. Geinteresseerden kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden. Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden. Als je meteen daarna een behandeling boekt is de foto-reading gratis. 

 Verder blijven wij het Karmisch Lichaam verwijderen (wij noemen dat kortweg KBR Karmic Body Removal) en Blueprint Removal (inclusief Chakra Removal) als een van de belangrijkste behandelingen aanbieden.. Daarbij is de Connectie met het HOGER ZELF van het allergrootse belang en daarom HERSTELLEN wij dat CONTACT als eerste in alle behandelingen in groepen.

Op You Tube heb ik een kanaal Hannah Klautz waar  je alle filmpjes van ons kunt zien hoe wij mensen behandelen. Er zijn 2 fimlpjes over Karmisch Lichaam verwijderen, er is een filmpje over I am One with my Higher Self  en het meest recente filmpje is Higher Self and the Matrix. How to return to the 96%

Vanaf 1 mei 2019 bieden wij behandelingen Advanced Healing Hypnosis Therapy aan.  Zie meer daarover in het hoofdstuk Over Ons. En later op deze website meer info in een apart hoofdstuk. 

                                                      Mail naar divine.juice@yahoo.com

GOED om te weten:

Deze ceremonies zijn minder geschikt voor mensen die sterk aan bepaalde geloof systemen zijn verbonden. Deze bijeenkomsten en ceremonies zijn bedoeld voor mensen die zien/weten/begrijpen dat ALLE RELIGIES vals zijn en manipulaties en indoctrinaties zijn. En dat die religies de plaats van het Hoger Zelf willen innemen. Als je nog teveel onderdeel bent van  een bepaald geloof en de daarbij behorende dogma’s is ons werk minder geschikt voor jou. En kan de informatie die wij daarover geven tot interne conflicten leiden. Laat daarom van tevoren weten dat je een bepaalde religie/levensstijl belijdt en dan kunnen wij beoordelen of je dan wel of niet kunt deelnemen.

Voor meer info hierover, kun je lezen: 
The Virus of Religions, an ancient war on human consciousness

Ook kun je mijn Engelstalige website bekijken: www.thenewfrequency.info