Free your Mind  

Wat is Energy Healing?

In de afgelopen jaren hebben wij gezien dat het energiesysteem dat zich rondom het fysieke lichaam bevindt  de blauwdruk vormt voor het fysieke, emotionele en mentale lichaam. Alle lichamelijke, emotionele en mentale klachten hebben een energetische component in het energie lichaam. De snelste en meest effectieve manier om ergens van te genezen is om in het energiesysteem de constructie  te verwijderen die de klacht veroorzaakt. En in het hierna volgende artikel zal ik daar vele voorbeelden van geven.

Oorlog om energie

De menselijke soort leeft al duizenden jaren lang in oorlog. Als we de menselijke geschiedenis bekijken dan  wordt het bestaan hier op Aarde gekenmerkt door strijd ( het recht van de sterkste)  en oorlog om land , gebied, voedsel, macht, geloof en religie en geld. Wat maar heel weinig mensen zich beseffen  is dat de werkelijke oorlog die  plaatsvindt een oorlog om energie is. Daar heb ik heel veel voorbeelden van die later in dit artikel besproken zullen worden.

Ik heb zelf geen fysieke oorlog mee gemaakt, maar ik  ben wel beïnvloed geweest door ouders, grootouders, tantes en ooms die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt. Bij veel mensen zien we in het energiesysteem dat de (oorlogs) trauma’s van ouders en voorouders energetisch aan hen zijn door gegeven. Meestal in de vorm angsten en een gevoel van bestaans onzekerheid en depressie. Het enorme aantal mensen dat momenteel aan angst stoornissen, wanhoop en depressie lijdt zegt hierover genoeg. De medische reguliere wetenschap heeft daar geen antwoorden op en schrijft pillen voor. Bijvoorbeeld, een 52-jarige vrouw zocht mijn hulp voor emotionele en lichamelijke klachten. Zij slikte pillen tegen angst, weer andere pillen tegen agressie en ook nog pillen voor hoge bloeddruk. Tijdens de behandeling bleken al de oorzaken voor deze klachten terug te leiden op blokkades in het energiesysteem veroorzaakt door trauma’s van eigen vorige leven, ouders en voorouders. Na het verwijderen van de energetische lading, die wij zien als een energievorm, een bepaalde constructie, die weggehaald kan worden verdwenen de klachten.Lees hier een artikel in de Volkskrant van december 2017 hoe oorlogstrauma's van generatie op generatie worden overgedragen

Zo heb ik eindeloos veel voorbeelden waarmee een ik een heel boek kan vullen. Mijn collega genezer Barbara en ik hebben honderden mensen behandeld met allerlei uiteenlopende klachten waarvan de oorzaak altijd in het energiesysteem terug te vinden is. Omdat dit de basis en blauwdruk van het fysieke systeem is de snelste en meest effectieve manier om van klachten, pijnen en kwalen de energetische vorm te verwijderen. Wij noemen dat Energy Healing. Ik werk met heel veel internationale groepen mensen uit geheel Europa waarbij de voertaal Engesl is en dit artikel wordt ook vertaald voor mijn Engelstalige website. Daarom gebruik ik in dit artikel veel Engelstalige woorden, vaak omdat ik die beter vind.

De methodes die Barbara en ik gebruiken om energetische ladingen c.q. constructies uit het energiesysteem te verwijderen zijn heel onconventioneel en worden voor zover ik weet in Europa nauwelijks door andere genezers toegepast. Want ja, hoe doe je dat eigenlijk?


Hoe werkt onze vorm van ENERGY HEALING?

Het energiesysteem, sommige mensen noemen dat de aura, (maar wij vinden dat geen prettig woord) is voor de meesten van ons niet zichtbaar voor het fysieke oog. De meeste mensen zijn niet in staat om te zien, waar te nemen ( met het blote oog) dat hun fysieke of emotionele klacht een component heeft in het energie systeem. 

Door het jarenlang behandelen van mensen op de onconventionele geneeswijze die wij gebruiken zijn Barbara en ik meesters geworden in het zien en herkennen  van blokkades en constructies binnen het energiesysteem. Wij hebben dat o.a. geleerd van de ayahuasca sjamanen in Ecuador en Peru waar we jaren mee gewerkt en gestudeerd hebben.  Lees hiervoor op mijn website oa. het hoofdstuk Wat is Ayahuasca en Over Ons.. In het heel kort gezegd heb ik op dit moment bijna twintig jaar ervaring met allerlei vormen van energetische healing zoals die in verschillende delen van de wereld worden toegepast, Zuid-Amerika, Afrika, India.  

Volgens onze waarnemingen in het energiesysteem bevinden zich daarin allerlei zaken (energetische constructies) die verwijderd kunnen worden. En hoe doen we dat dan? Tja, door het zelf over te nemen en uit te spugen. Ik zeg niet voor niets dat onze healing methodes onconventioneel zijn. Wat wij doen is vergelijkbaar met wat traditionele sjamanen/genezers uit Zuid Amerika doen en wij hebben het daar ook onder andere geleerd. Wij nemen de energie over via onze hand en mond en spugen die dan uit.

Wij doen dat nu al zo lang dat die handeling een soort van automatisme is geworden. Dat gaat heel gemakkelijk en soepel, het gaat VANZELF.  Maar er gaat een enorme training en ervaring aan voor af en een bepaald talent of begaafdheid. Wij hebben dit wel aan een aantal andere mensen geprobeerd te leren, maar tot op heden is er maar een enkeling die dit ook heeft kunnen leren. Dat vinden wij erg jammer, trouwens. Er is zoveel behoefte, dringende noodzaak voor dit soort behandelingen en op dit moment zijn wij daarin totale pioniers. Met dit artikel willen wij ons werk onder de aandacht brengen om daarmee andere mensen te inspireren. Want:

Zolang mensen zich niet bewust zijn dat alle lichamelijke, emotionele en spirituele problemen hun oorzaak in het energiesysteem hebben, zullen er ook geen healers zijn die technieken ontwikkelen om het energiesysteem te behandelen.

Ook al is energie voor het blote oog niet zichtbaar, het heeft wel een manifestatie, een fysieke component ,een bepaalde frequentie, zal ik maar zeggen. En die fysieke manifestatie halen wij uit het energiesysteem en die spugen we uit. Daardoor verdwijnt die energetische lading ook echt. Wij zien dat als mensen via intentie proberen een bepaalde klacht of trauma te laten verdwijnen, dat de energetische lading dan gewoon blijft zitten. Mentaal word je er misschien wel iets beter van, maar de energetische belasting blijft gewoon zitten waar die altijd zat.

Bijvoorbeeld, wij hebben erg veel mensen behandeld die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Sommige lijden daar nog steeds onder  en anderen menen het verwerkt te hebben.  Ik heb veel mensen gehad die mij kwamen voor een behandeling en meenden het trauma van seksueel misbruik via gesprekstherapie en emotionele trainingen verwerkt te hebben.  Zij konden er mee leven, is een vaak gehoorde uitspraak. Als wij echter in hun energiesysteem kijken zien wij de enorm energetische lading er echter nog volledig zitten. Is dat erg? Ja. Want het belast het energiesysteem en het fysieke systeem nog steeds heel zwaar en ondermijnt het immuunsysteem op allerlei manieren. En dan word je vatbaar voor allerlei ziekten en kwalen en vaak ook tot allerlei vormen van kanker. Ook leidt het vaak tot grote emotionele blokkades waarvan mensen denken dat ze het opgelost hebben,maar toch vaak niet zo blijkt te zijn


 

 

 

  

 

 

 

   

E-mailen
Map
Info