Free your Mind  

Eerste hulp bij Depressie

Wij bieden een geheel andere kijk op depressie en stemmingsstoornissen

Stemmingsstoornis, seizoensgebonden depressie, winterdepressie, depressie ten gevolge van menopauze en  bipolaire stoornis.

In onze energie-healing praktijk hebben wij heel veel te maken met mensen die lijden aan depressies en stemmingsstoornissen. Door middel van een energetische methode kunnen we onze cliënten gemakkelijk testen op aanleg voor allerlei aandoeningen en we kunnen dat ook doen voor depressie en stemmingsstoornissen.

Ik vind dat ik  al mijn cliënten moet informeren die mijn hulp zoeken voor depressie.

Wat we tot nu toe in onze praktijk hebben gezien, is dat veel meer mensen lijden aan stemmingsstoornissen, dan door hen zelf en hun therapeuten wordt erkend. Deze mensen zijn zich vaak niet bewust van dat er van een stemmingsstoornis sprake is.  Meestal denken ze dat ze depressief zijn vanwege de levensomstandigheden en trauma's in het verleden. En natuurlijk speelt dat ook een rol, maar daaronder liggen stemmingsstoornissen, veroorzaakt door de enorme verschillen in daglicht op het Noord Westelijk Halfrond of veroorzaakt door overgangsklachten. Bij de bipolaire stoornis speelt erfelijke aanleg een hele grote rol.


In al deze gevallen gaat het om een hormonale disbalans in de hersenen.
De stemmings stoornis die het vaakste voorkomt in onze praktijk is de seizoensgebonden depressie.Omdat de verschillen tussen daglicht in zomer en winter zo extreem uit elkaar liggen, 9 uur daglicht in winter en 18 uur daglicht in zomer, raakt t de regulering  van bepaalde hersenhormonen, zoals noradrenaline, dopamine, serotonine uit balans. Het is een zeer gecompliceerd systeem waarbij ook de pijnappelklier een belangrijke rol speelt. Ik heb hier zoveel informatie over, maar dat zou een hele lezing kosten.

De slechtste maanden van het jaar voor deze mensen zijn oktober, november, december, januari, februari. In deze maanden wordt onze praktijk overspoeld met telefoontjes en berichten van mensen die zich niet goed voelen, weinig energie, lusteloos, sombere gedachten uitmondend in ontregeling van het fysieke systeem,. Te veel of juist te weinig slapen, teveel of juist te weinig eten, veel behoefte aan zoetigheid.

De echte bi-polaire stoornis is minder afhankelijk van daglicht invloeden ,maar daglichtschommelingen spelen ook vaak daarbij een grote rol. Bipolaire en stemmings stoornissen komen alleen voor op het Noord Westelijk Halfrond. Onder de lijn Madrid komen dit type stemmingsstoornissen in de rest van de wereld niet voor.  Stemming stoornissen veroorzaakt door menopauze vragen weer een iets andere aanpak. 

Ook zijn er gevallen waarin mensen wel regelmatig depressief zijn ,maar ligt er geen stemmingsstoornis aan ten grondslag ligt. Dan is er sprake van wat wij noemen; depressie als een programma. Daarmee bedoelen wij dat de depressie zich gedraagt alleen soort van automatisme, als een soort van een langspeelplaat die zich steeds in het hoofd afdraait.  Ook dit kan behandeld worden door de onderliggende trauma’s aan te pakken en het programma Depressie te verwijderen. We leren je dan ook hoe jezelf het programma depressie kunt deprogrammeren.

Als je aan een depressie lijdt dan kunnen wij het volgende voor je doen:

1)We kunnen je heel gemakkelijk testen op stemmingsstoornis of bipolaire stoornis of menopauze depressie  of op depressie als programma. Via onze test methoden kunnen wij testen of aan welke vorm van depressie je lijdt. En dit is een energetische test, beslist geen psychologische test, en het werkt veel accurater.  Onze ervaring is dat psychologische testen vaak niet lijden tot een juiste diagnose. Zo kwam er een vrouw bij mij die als borderline was gediagnosticeerd, maar in onze test toch echt als bipolair naar voren kwam. Sinds zij door ons energetisch  behandeld is en met de voedingssupplementen en daglicht therapie is begonnen gaat het veel beter.

2) Indien je getest bent op een stemmingsstoornis en dat positief is gebleken dan adviseer ik je  zo snel mogelijk beginnen met  2 voedingssupplementen die de regulatie van de hersenhormonen in balans kunnen brengen. Beide middelen zijn in  Nederland heel gemakkelijk om online te kopen en het is ook erg goedkoop (meestal niet meer dan 10 Euro per maand). Verder hoef je het alleen te nemen in de periodes dat je veel last hebt.

Verder is het belangrijk dat je energetisch behandeld wordt voor je depressie en daar bieden wij een aantal technieken voor aan die in 1 sessie kunnen worden uitgevoerd.

1) je moet de commando's van het Hoger Zelf leren doen om alle contracten, programma's en implantaten met depressie en stemmingsstoornis te verwijderen

2) Karmisch lichaam Verwijdering


3) Deelname aan een New Frequency Ceremonie om verder aan onderliggende trauma’s te werken. Eventueel met ayahuasca, maar wij testen eerste of je daar geschikt voor bent. 

5) Onderliggende trauma's kunnen ook zonder het gebruik van ayahuasca worden aangepakt en uit het systeem verwijderd. Door middel van Advanced Hypnosis Therapy. 

Depressies waaraan een stemmings stoornis ten grondslag ligt moeten op diverse manieren worden aangepakt. Met voedingssupplementen,  met daglichtlampen, met het opruimen van trauma’s en met Energy-Healing en eventueel met ayahuasca. In sommige zeer ernstige gevallen met medicijnen zoals stemmingsstabilisatoren. Zeker niet met antidepressiva zoals SSRI’s , die daar onvoldoende op werken.

In de afgelopen tijd hebben wij 3 van onze cliënten moeten door verwijzen naar professionele psychiatrische hulp voor een bipolaire stoornis. Die mensen waren er inmiddels zo slecht er aan toe en testen bij ons op heel zwaar bipolair. Bij de lichtere vormen van een stemmings stoornis en een adequate aanpak en je het feit dat je er bewust van bent dat het een onderdeel van je leven is, hoeft het  niet zover te komen.

Meer info volgt later en je kunt me altijd mailen; divine.juice@yahoo.com


E-mailen
Map
Info