Ayahuasca Ceremonies
Free your Mind  

                I N F I N I T E   H E A L I N G

 Moe, depressief, angstig, boos of last van stress?

Infinite Healing is een zelf hulpmethode waarmee je al je negatieve emoties en 

negatieve overtuigingen uit je brein kunt deprogrammeren. 

Veel mensen onderschatten de manier waarop hun brein wordt geprogrammeerd door negatieve gedachte-patronen en negatieve emoties. Onlangs heeft een bekende psychiater, het hoofd van een Kliniek voor Psychiatrische ziekten in Amsterdam, bevestigd hoe groot de waarde kan zijn van een zelfhulpmethode zoals Infinite Healing.

Deze methode  heb ik samen met anderen ontwikkeld in juli 2015 en  bied ik altijd als vast onderdeel van mijn ayahuasca- ceremonies en tijdens individuele healing sessies.

Toen ik de methode van Infinite Healing aan de desbetreffende psychiater toonde zei  hij twee heel belangrijke dingen:

1) het is al geruime tijd bekend in de psychiatrische wetenschap dat het brein kan worden  gedeprogrammeerd en geherprogrammeerd.

2) veel goede artsen (degenen met integriteit) begrijpen de noodzaak voor zelf hulp methoden waarbij patiënten kunnen leren om zichzelf te helpen en te genezen.  Deze artsen begrijpen heel goed dat alleen het voorschrijven van medicatie of  geprekstherapieën  niet voldoende is om te genezen. 

Patiënten moeten zelf een inspanning leveren om te genezen.  Een zeer eenvoudige en effectieve methode om dit te doen is het herprogrammeren van de hersenen via een methode als Infinite Healing. 

Voorbeelden van zaken die gedeprogrammeerd kunnen worden: 
Angst, verdriet, stress, geldzorgen, depressie, vermoeidheid, onzekerheid, negativiteit, woede/boosheid, agressie, verslavingen, niet kunnen loslaten, gebrek aan levenslust, emotionele pijn, ongelukkig zijn, teleurstelling, trauma’s, gebrek aan zelfvertrouwen, verslavingen, gluten-allergie, melk-allergie, hooikoorts en medicijngebruik.

Je kunt er in principe alles mee deprogrammeren wat een belasting is voor mind en je soul.  De methode zelf is heel eenvoudig te leren en kost niet meer dan een paar minuten per thema. Als je er thuis serieus mee aan het werk gaat kun in ongeveer 6 weken alles deprogammeren wat je belast. Vaak ben je je niet zo bewust van deze belasting, maar voel je pas het verschil als je het je geherprogrammeert hebt. Je voelt dan een enorme opluchting en bevrijding. 
Er valt letterlijk een last van je af. Daarna ga je je lichter, vrolijker, energieker en levenslustiger voelen, want er drukt niets meer op je.

Je kunt er ook ziekten mee deprogrammeren. Dat betekent niet dat die ziekten dan meteen genezen, maar je deprogrammeert de lading die het geeft op de energiehuishouding. Als je energiesysteem en dus ook je immuunsysteem vrij zijn van ladingen is er meer kans op genezing of verbetering van de klachten. Je wordt er namelijk een stuk sterker door.

Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een issue geldzorgen deprogrameren Dat betekent niet dat je dan meteen meer geld krijgt. Het betekent wel dat je er minder zorgen over hebt en dat je daardoor meer energie en kracht hebt om een oplossing te vinden om meer geld te krijgen.

Deprogrammeren zorgt ervoor dat je niet langer vastloopt in dezelfde vicieuze cirkel waardoor er meer vrijheid ontstaat om je leven anders in te richten.

En iedereen kan het leren: jong en oud, rijk en arm, dom en slim, ziek en gezond.


Om het te leren bekijk de volgende YouTube films waarin ik in het Engels uitleg aan een internationaal publike hoe je deze methode zelf kunt doen: 

De film heet Hannah Klautz teaches Infinite Healing (part 1) en er ismeer te zien op mijn you tube kanaal Hannah Klautz