New Frequency Ceremonies
Free your Mind  

New Frequency Ceremonies

Er zijn New Frequency Ceremonies  waar je kunt leren How to Exit the Matrix in Amsterdam van 14.00 tot 20.30 op een zaterdag in de Maand.

Programma

Hoe ziet het programma van de New Frequency Ceremonie eruit­­?
Om te beginnen wordt de  zwarte plaat van het hartchakra bij alle deelnemers verwijderd, zodat er een permanente verbinding met het Hoger Zelf kan ontstaan. Daarna wordt iedereen volledig met het Hoger Zelf verbonden door alle energieën te verwijderen die dat contact blokkeren. 
Vervolgens gaan we de  blauwe lotusthee serveren en omdat die nog niet meteen gaat werken, oefenen we met de Commando’s van het Hoger Zelf. Dit is een  belangrijk onderdeel van het programma en  dient ervoor dat je ook thuis met deze Commando’s verder kan om  je energiesysteem schoon en op orde te houden. 

Ondertussen gaan Barbara en ik deelnemers  individueel behandelen om het Karmisch Lichaam te verwijderen en andere zware energieën te verwijderen, zoals slangen rond het energie systeem en meer van dat soort zaken te verwijderen.  Dit gebeurt in aparte behandelruimtes, dus niet in de groep ceremonie.

In de groeps ruimte wordt prachtige muziek gedraaid waarvan wij de ervaring hebben dat die heel goed met het Hoger Zelf verbindt, zodat alle deelnemers de ruimte en de tijd krijgen om rustig op hun matrasje te liggen en contact te maken met het Hoger Zelf en daar antwoorden op levens vragen te vinden.

En we doen een Journey. I take my Power Back die ook heel goed werkt om je energie terug the halen van mensen en situaties die jou energie geroofd hebben gedurende je leven.

Aan het einde van de ceremonie is er ruimte voor een groepsgesprek, meestal op basis van vraag en antwoord en zal Hannah veel informatie over de bevrijding van het menselijke energie systeem geven en hoe je in het dagelijks leven je energie systeem op orde kunt houden.

Aan het einde van de dag is iedere deelnemer met het Hoger zelf verbonden, kent de Commando’s en heeft iedereen een behandeling gehad ,of om het Karmisch Lichaam te verwijderen en/of om andere hele zware energieën te verwijderen. 

Regelmatig deelnemen aan deze ceremonies kan de kwaliteit van je leven enorm verbeteren. Dit kun je nalezen in het hoofdstuk  Reacties van Deelnemers en ook de reviews die er over ons zijn geschreven op de website van www.ayamundo.com

Verder is het heel fijn is om een hele dag de tijd en ruimte te hebben om met een groep Hogere Zelven samen te zijn en de sfeer en  de muziek zeer bepalend zijn voor het creëren van een zeer hoge vibratie en frequentie. Je kunt je daar aan opladen en laven en die energie neem je ook weer mee naar huis.  

Stuur een mail naar divine.juice@yahoo.com voor data en prijzen.

Er is ook een gehele nieuwe Engelstalige 
website www.thenewfrequency.info  met heel veel achtergrond informatie over deze onderwerpen. Dat geeft de nieuwe frequentie weer van waaruit we nu zijn gaan werken.