Awakening
Free your Mind  

New Frequency Ceremonies

Er zijn New Frequency Ceremonies in Amsterdam van 14.00 tot 20.00/21.00 op de Brouwersgracht 270 A

Zaterdag 21 Juli ( al bijna vol)

In Augustus en September organiseren we eenmaal per maand een weekend van zaterdag op zondag. bEr is ook een gehele nieuwe Engelstalige website www.thenewfrequency.info met heel veel achtergrond informatie over deze onderwerpen. Dat geeft de nieuwe frequentie weer van waaruit we nu zijn gaan werken.

Wij geven geen individuele behandelingen meer om mensen met het Hoger Zelf te verbinden en het Karmisch Lichaam te verwijderen en andere zware negatieve energieën te verwijderen. In plaats daarvan geven wij dezelfde behandelingen in een groep ceremonie.

Wij hebben daar veel ervaring mee opgedaan in de ayahuasca groepen en wij vinden het behandelen van mensen in een groep vele malen prettiger en ook veel effectiever.  Er wordt geen ayahuasca meer gedronken tijdens deze ceremonies, want dat is inmiddels illegaal verklaard door de Nederlandse Justitie.

Wel serveren we, als je dat wilt, een thee van Blauwe Lotus die zorgt voor een diepe ontspanning en een innerlijke verbinding met het Hoger Zelf. Onze ervaring met deze thee is dat het zeer veel helderheid en inzicht geeft in allerlei levenssituaties, zowel tijdens als na de ceremonies.Programma

Hoe ziet het programma van de New Frequency Ceremonie eruit­­?
Om te beginnen wordt de  zwarte plaat van het hartchakra bij alle deelnemers verwijderd, zodat er een permanente verbinding met het Hoger Zelf kan ontstaan. Daarna wordt iedereen volledig met het Hoger Zelf verbonden door alle energieën te verwijderen die dat contact blokkeren. 

 Vervolgens gaan we oefenen met de Commando’s van het Hoger Zelf. Dit is een heel uitgebreid onderdeel van het programma en  dient ervoor dat je ook thuis met deze Commando’s verder kan om  je energiesysteem schoon en op orde te houden.

Ondertussen gaan Barbara en ik deelnemers  individueel behandelen om het Karmisch Lichaam te verwijderen en andere zware energieën te verwijderen, zoals slangen rond het energie systeem en meer van dat soort zaken te verwijderen.  Dit gebeurt in aparte behandelruimtes, dus niet in de groep ceremonie.

Mensen die al eerder door ons behandeld zijn kunnen in deze ceremonie hun BLUEPRINT en andere energetische obstructies laten verwijderen. Dat is een vervolg op het Karmisch Lichaam Verwijderen, maar op een dieper energetisch niveau. Waardoor je nog vrijer wordt. Wij hebben gezien dat ernstige stoornissen zoals autisme, reuma en bipolaire stoornissen worden veroorzaakt door een energetische obstructies in het energie systeem die de stoornis in stand houden. Wij kunnen die nu verwijderen waardoor de klacht verminderd of meestal geheel verdwijnt. Dit kan echter pas minimum 6 weken nadat het Karmisch Lichaam is verwijderd. Want het energie systeem bestaat uit allerlei lagen en kan pas laag na laag worden opgeschoond. Zie meer hierover in het hoofdstuk Depression and Mood Disorders op de nieuwe website www.thenewfrequency.info

In de groeps ruimte wordt prachtige muziek gedraaid waarvan wij de ervaring hebben dat die heel goed met het Hoger Zelf verbindt, zodat alle deelnemers de ruimte en de tijd krijgen om rustig op hun matrasje te liggen en contact te maken met het Hoger Zelf en daar antwoorden op levens vragen te vinden.

Ook geven we instructies voor de methode Infinite Healing om allerlei negatieve emoties uit het energie systeem te deprogrammeren.  

En we doen een Journey. I take my Power Back die ook heel goed werkt om je energie terug the halen van mensen en situaties die jou energie geroofd hebben gedurende je leven.

Later in  de middag is er ruimte voor een groepsgesprek, vraag en antwoord en zal Hannah veel informatie over de bevrijding van het menselijke energie systeem delen en hoe je in het dagelijks leven je energie systeem op orde kunt houden.

Aan het einde van de dag is iedere deelnemer met het Hoger zelf verbonden, kent de Commando’s en heeft iedereen een persoonlijke behandeling gehad ,of om het Karmisch Lichaam te verwijderen en/of om andere hele zware energieën te verwijderen.

Maximaal aantal deelnemers 10.  Kosten 250 Euro  Maar dat is alleen voor mensen voor het eerst komen en die alle behandelingen nog nodig hebben 

Voor mensen die alle behandelingen al bij ons gehad hebben en ook al met het Hoger Zelf verbonden zijn en met de Commando’s werken en toch aan deze dag willen deelnemen zijn de kosten 100 EuroMaar dat is alleen als je helemaal geen behandeling meer nodig hebt

Als je nog wel behandeling nodig zoals Blue Print Removal en energetische constructies zijn de kosten 150 Euro

Waarom willen mensen die al behandeld zijn toch aan een ceremonie meedoen? Omdat het heel fijn is om een hele dag de tijd en ruimte te hebben om met een groep Hogere Zelven samen te zijn en de sfeer en  de muziek zeer bepalend zijn voor het creëren van een zeer hoge vibratie en frequentie. Je kunt je daar aan opladen en laven en die energie neem je ook weer mee naar huis.  

Graag tijdig aanmelden, want misschien is het snel vol.