Ayahuasca Ceremonies
Free your Mind  

A New Year, A New Frequency

Lieve mensen,

Om te beginnen wens ik iedereen een heel goed 2019 met veel inzicht en wijsheid om dit jaar weer een sprong naar een hogere frequentie te kunnen maken. Omdat er zoveel gaande is wil ik jullie het volgende nieuws laten weten.

Barbara en ik hebben in November en December 2 dagen doorgebracht met een tv ploeg van de VPRO. Zij hadden zeer veel interesse in het energy healing werk dat wij aanbieden en daar gaat deze uitzending over. Het gaat dus niet over ayahuasca, maar puur over het energy healing werk, zoals KBR en trauma behandelingen, waarin ook vorige levens aan bod komen.

Wij komen in een serie portretten over mensen die out of the box denken en we zijn met zeer veel respect en integriteit behandeld en gefilmd. De presentator van het programma Tim den Besten heeft zich in een New Frequency ceremonie (zonder ayahuasca) door ons laten behandelen en zijn Karmisch Lichaam laten verwijderen.  Het wordt in Maart en April 2019 uitgezonden. Een ander item dat in deze VPRO serie wordt behandeld is de schade van EMF straling en 4 en 5 G. Dus het lijkt erop dat in ieder geval een klein deel van de media aan het wakker worden is. T.z.t. laat ik de exacte datum nog weten.

Verder wil ik jullie attent maken op een boek dat net verschenen is:
Opgesloten in een piramide van Peter Toonen.
Oorspronkelijk bekend als de man van de Maya kalender en zijn boeken als “Wat wisten de Maya’s” heeft Peter zich nu volledig gericht op het ontstaan van de Matrix, de kunstmatige realiteit waarin wij leven.
Dit nieuwe boek werpt een helder licht op de aard en essentie van deze matrix, onderzoekt de herkomst ervan en brengt in beeld wat zoal de verschijnselen zijn waarin deze matrix tot uitdrukkingsvorm komt.  Peter’s historisch onderzoek naar het ontstaan van deze matrix piramide structuur is zeer de moeite waard om te lezen. Zo kunnen we  onze geschiedenis beter begrijpen en door de leugens heen zien en onze herkomst opnieuw  onderzoeken.

Barbara en ik zijn in de komende maanden bezig om te komen tot samenwerking met Peter Toonen in 2019 voor grotere lezingen en workshops waarin de verbinding met het Hoger Zelf centraal staat. Wij willen zijn en onze kennis bundelen en voor een breder publiek gaan aanbieden. De tijd is er rijp voor. Dat merken we aan alles.

Steeds meer mensen zijn moe van al het artificiële en willen contact met hun Oorspronkelijke Zelf. Ik heb net een nieuw filmpje van 6 minuten geplaatst op mijn you tube kanaal Hannah Klautz en heet  Higher Self and the Matrix. How to return to the 96%  Hierin leg ik uit dat we ons bevinden in de 4% van het Universum en dat we met 96 % van ons Universum (en van onszelf) geen contact hebben. Je vind het hier: 

 Het programma voor 2019

Van 1 Februari t/ 16 Maart zijn we in Gambia. Daar houden we enkele, kleinere ceremonies, maar gaan daar vooral heen om zelf uit te rusten. 2018 was een zeer intens jaar.

Next New Frequency ceremonies in Amsterdam op:

Zaterdag 6 en Zaterdag 20 April

En daarna volgt wel een programma voor de rest van het jaar
Er wordt zowel ayahuasca geschonken voor gevorderden en blauwe lotusthee voor beginners.  Max aantal deelnemers 15. Ruim van tevoren aanmelden.

We verbinden je met het Hoger Zelf en leren je de Commando’s waarmee je je energie systeem en fysiek 3 D energetisch op orde kan houden.  Beginners leren de Commando’s die horen bij KBR en gevorderden die de blueprint verwijderen leren de Commando’s die horen bij de blueprint. Dat is de laatste fase.

Over de BLUEPRINT
Het energie systeem bestaat uit een aantal lagen en de eerste laag is het Karmisch Lichaam, dat is het zwaarste en ook het moeilijkste te verwijderen laag. Dat is een soort schil die om de mens heen ligt en hem in de Matrix controle staat houdt met al die vorige levens en al dat karma en al die onverwerkte trauma’s. Het Karmisch Lichaam belemmert ook het contact met het Hoger Zelf.

 Vorig jaar in Gambia ontdekten we dat er ook een blue print is. Dat is meer artificieel, maar werkt als een soort basis waaruit je hele systeem is opgebouwd inclusief alle programmeringen zoals angst, verslaving, depressie, maar ook autisme, bi-polariteit, psychose, en alle erfelijke en gewone ziekten en zelfs armoede. Die worden allemaal beheerst door machines die aan de blueprint zitten. Wij nemen het waar als een machine en die is actief als je ergens last van hebt. En niet actief als je er geen last van hebt.  Bv. als je griep hebt, dan zien we dat de griepmachine actief is. Als je geen griep hebt, staat die uit. Zelfde voor stress. Als je veel last hebt van stress, zien we dat de stress machine heel actief is.  Idem dito voor angst of paniek. Je komt in een situatie die iets bij je triggert. Binnen een seconde floept de paniekmachine aan en boem…. Paniek aanval.  

We leren je hoe jezelf die machines uit kunt zetten en controle kunt krijgen over al deze emoties. Het is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van dit werk, maar het kan pas gebeuren nadat het Karmisch Lichaam weg is. En wij weten het zelf ook nog maar pas heel kort. Wij hebben dit vorig jaar ontdekt, toen duurde het 6 maanden nadat de blueprint weg was en die merkten we ook langzaam verdwijnen. Daarna gingen we de machines waarnemen die ziekten en emoties aansturen. Toen moesten we nog gaan uitzoeken hoe die uit te schakelen. Het belangrijkste daarvan vinden we, is dat jullie het allemaal zelf kunnen doen, nadat de blueprint is verwijderd. Dat is een heel proces geweest en we hebben het nu in beeld en we zijn hiermee voorlopers op het gebied van energy healing.

So far, onze ervaringen van het afgelopen jaar, ik ben heel benieuwd naar die van jullie.
Heel veel liefde voor 2019 van Hannah en Barbara

www.ayahuasca-genezing.org of www.thenewfrequency.info

P.S. Mensen die ideeën hebben en hulp willen bieden om grotere events te organiseren zijn van harte welkom. Ook mensen die meer behoefte hebben aan follow up en samen met anderen iets willen doen, graag reageren.

       .