Free your Mind  

Sacred Plant Ceremonies

In elk mens lijkt een groot verlangen om actief ‘gelukkig’ te zijn en de strijd aan te gaan met ‘negatieve’ emoties als angst, boosheid, verdriet, depressie, frustratie, leegte en wanhoop.Om die reden gaan we in therapie, verdiepen we ons in spiritualiteit, proberen we de ‘zin’ van ons leven te ontdekken. Om die reden doen veel mensen ayahuasca ceremonies en/ of laten zich bevrijden van zware en belastende energieën, afkomstig van trauma’s uit dit leven en vorige levens. Dat is allemaal heel waardevol en in mijn praktijk heb ik heb daar een grote bijdrage aan kunnen leveren in de afgelopen jaren en dat zal ik de komende tijd ook zeker blijven doen. Want de nood is groot! 

Regelmatig deelnemen aan deze ceremonies kan de kwaliteit van je leven enorm verbeteren. Dit kun je nalezen in het hoofdstuk 
Reacties van Deelnemers en ook de reviews die er over ons zijn geschreven op de ayahuasca website van www.ayamundo.com 

Er zijn New Frequency Ceremonies  met ayahuasca of psilohuasca of magic truffels in Amsterdam van 13.00 tot 20.30 2 keer per Maand. In overleg kijken welke planten bij jouw het beste past en waar jij behoefte aan hebt. In verband met het Corona virus zijn er nu alleen prive behandelingen mogelijk, dus 1 op 1 sessies. In een hele veilige en vetrouwde omgeving en met zeer kundige begeleiding. Ik kan tijdens de sessie ook energieen die je blokkeren bij je verwijderen als dat nodig is. Er wordt prachtige muziek gedraaid en spirituele liederen gezongen

Groep ceremonies starten weer in Juni, hopen we. Meld je aan via de email.

Programma

Hoe ziet het programma van de New Frequency Ceremonies eruit­­?
Het werken met het Hoger Zelf staat centraal in onze sacred plant ceremonies. 
Het is ook mogelijk om eerst het Karmisch Lichaam te laten verwijderen in de ceremonie en te leren werken met de Commando's van het Hoger Zelf. 

In de groeps ruimte wordt prachtige muziek gedraaid waarvan wij de ervaring hebben dat die heel goed met het Hoger Zelf verbindt, zodat alle deelnemers de ruimte en de tijd krijgen om rustig op hun matrasje te liggen en contact te maken met het Hoger Zelf en daar antwoorden op levens vragen te vinden.

En we doen een Journey. I take my Power Back die ook heel goed werkt om je energie terug the halen van mensen en situaties die jou energie geroofd hebben gedurende je leven.

Aan het einde van de ceremonie is er ruimte voor een groepsgesprek, meestal op basis van vraag en antwoord en zal Hannah veel informatie over de bevrijding van het menselijke energie systeem geven en hoe je in het dagelijks leven je energie systeem op orde kunt houden.. Verder is het heel fijn  om een hele dag de tijd en ruimte te hebben om met een groep Hogere Zelven samen te zijn en de sfeer en  de muziek zeer bepalend zijn voor het creëren van een zeer hoge vibratie en frequentie. Je kunt je daar aan opladen en laven en die energie neem je ook weer mee naar huis.  

Stuur een mail naar divine.juice@yahoo.com voor data en prijzen.

Er is ook een gehele nieuwe Engelstalige website www.thenewfrequency.info  met heel veel achtergrond informatie over deze onderwerpen. Dat geeft de nieuwe frequentie weer van waaruit we nu zijn gaan werken.


 

E-mailen
Map
Info