Awakening
Free your Mind  

Trauma's en Genezing

 

Onze wereld is een wereld met veel pijn en lijden op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vrijwel iedereen heeft trauma’s opgelopen in zijn kindertijd, pubertijd of op volwassen leeftijd. Vaak zijn die trauma’s diep weggestopt in het onderbewustzijn van waaruit zij hun destructieve werk doen. Want ook al ben je je als volwassene je niet meer bewust van die trauma’s ze beïnvloeden wel je gedrag, je gedachten, je levenshouding en je relatie tot het SpiritueleZelf of het Hoger Zelf. . Ik heb ervaren dat trauma’s de weg naar bevrijding enorm blokkeren. Energetisch moet je dat zo voorstellen: de pijn van de trauma’s en alles wat daar mee te maken heeft ligt als een soort van donkere sluier in en rondom je energieveld.

Het menselijk bewustzijn bestaat voor ongeveer 10 % uit het dagelijks bewustzijn waarmee we in de wereld kunnen functioneren. Maar liefst 90% bestaat uit het onderbewustzijn. Hierin bevinden zich alle bewustzijnsinhouden die we verdrongen hebben, omdat ze te pijnlijk waren om steeds mee geconfronteerd te worden. Hierin bevinden zich ook de herinneringen aan vorige levens. 

Maar ook al zijn we ons niet bewust van de emoties en ladingen die in het onderbewustzijn verborgen zitten, deze beinvloeden en programmeren wel ons hele wezen en ons dagelijks bewustzijn. Daarnaast kost het verdringen van dergelijke bewustzijnsinhouden enorm veel energie. Veel mensen die bij mij komen klagen over ernstige vermoeidheidsverschijnselen waar geen dokter of natuurarts iets aan schijnt te kunnen doen.

Deze vermoeidheid komt voort uit het onderbewustzijn, uit het onderdrukken van ladingen en emoties. En omdat er op zware ladingen en emoties altijd entiteiten zitten (zie het hoofdstuk over Bevrijding) vreten zij heel veel energie uit het systeem weg. Want zij leven op jouw negatieve emoties en zijn houden je ook vast in die negatieve emoties. Entiteiten moet je zien als energie parasieten die het trauma (de wond) openhouden  en de levensenergie daaruit weg zuigen. En als iemand 60 entiteiten heeft of meer is het geen wonder dat je moe bent.

Ik ben gespecialiseerd in trauma-genezing en ik krijg regelmatig mensen in mijn praktijk met trauma's de zij zich totaal niet herinneren. Ze weten wel dat er iets mis is en dat er veel dingen fout gaan in hun leven, zoals moeite met relaties, moeite om een baan te vinden, vaak ziek zijn, altijd moe zijn, zich regelmatig verdrietig, depressief , kwaad of machteloos voelen etc. Als ik ze dan gaan behandelen stuit ik soms op hele ernstige trauma's, zoals bijvoorbeeld sexueel misbruik op zeer jonge leeftijd.
Daarnaast is het ook zo dat bijvoorbeeld inmiddels bewezen is dat oorlogstrauma's worden overgedragen van generatie op generatie. Dat kun je hier lezen in een artikel uit de Volkskrant.

Ik ga daar dieper op in het hoofdstuk over Energy Healing


En In Brazilie laten ze tegenwoordig een aantal gevangen criminelen ayahuasca gebruiken om trauma's en verslavingen de baas te worden. Dat kun je hier lezen: