New Frequency Ceremonies
Free your Mind  

Wat is The Matrix?

Uitgangspunt van ons werk: 
Wij geloven in het bestaan van een Matrix, een kunstmatige realiteit waarin de mens tot slaaf is gemaakt door krachten die aan de top van deze  priramide staan. Ook wel de Controllers van de Matrix genoemd. Via mind control, manipulatie van de media en energetische implants is de huidige mens zijn verbinding met het eigen Hogere Zelf, het eigen Krachtenveld van Intuitie en Helderheid volledig kwijtgeraakt. Je kunt hier veel meer over lezen op deze website waarin ik diep inga  op deze onderwerpen.  

Veel mensen begrijpen inmiddels wel dat emotionele en mentale problemen vaak niet worden opgelost door alleen praten of pillen slikken en zoeken hun heil in middelen zoals ayahuasca. Maar ook daar kleven veel bezwaren aan. Momenteel worden er in Nederland door veel mensen ayahuasca ceremonies aangeboden, maar die zijn lang niet allemaal even goed en veilig. Veel van hen hebben goede bedoelingen, maar een enorm gebrek aan kennis en ervaring. Dat kun je hier lezen in een Volkskrant artikel.  Op deze website geef ik daar veel informatie over in het hoofdstuk Het belang van een goede sjamaan.

 Wij hebben 20 jaar ervaring en bieden veel meer dan een ayahuasca ervaring, omdat wij ook energetisch kunnen behandelen  Wij, de healers van The Awakening  zijn opgeleid bij ayahuasca sjamanen in de Amazone van Ecuador en Peru.  Wij zijn gespecialiseerd in trauma genezing en kunnen negatieve energieën bij je verwijderen indien dat nodig is. Al deze kennis en ervaring maakt ons centrum tot een van de veiligste van Nederland. Zaols ik op de homepage uitleg zijn wij al in Maart 2018 gestopt met het verstrekken van ayahuasca aan clienten Bekijk hier onze New Frequency Ceremonies

Als je je inschrijft voor onze ceremonies en/of behandelingen dan vragen we je een foto mee te sturen. Wij scannen dan je energie systeem op blokkades en entiteiten en geven je advies.  Wij geven dan een thee van Blauwe Lotus, die zeer ontspannend en kalmerend werkt. Op die manier kun je bij onze New Frequency Ceremonies aanwezig zijn en alle behandelingen voor bevrijding krijgen. 

Veel behandelingen die ik op deze website noem,zoals Energy Healing, Karmisch Lichaam Verwijdering en Connectie  met het Hoger Zelf  bieden wij aan in de vorm van een groep ceremonie in Amsterdam. Er zijn ook prive consulten mogelijk waarin wij werken met Advanced Hypnosis therapie waarbij we via time travelling op zoek gaan in  de diepste lagen van je onderbewustzijn naar de groostste belemmeringen in je huidige leven. We zijn hierin geinspireerd door het werk van Dolores Cannon. Via deze unieke en door onszelf ontwikkelde methode van timeline-shifting kunnen we die blokkades energetisch bij je verwijderen. Daar wordt geen ayahuasca bij  gebruikt, maar een hele diepe vorm van hypnose  die je in de in staat van Theta bewustzijn brengt.

Lees verder op deze website. Onze belangrijkste behandeling is Karmisch Lichaam Verwijderen en Connectie met het Hoger Zelf. En daarna kun je dan in Hypnose regressie gaan. 

Zie onderstaande You Tube film,   I am One with my Higher Self


Wij hebben vanaf 25 mei 2019 een nieuwe locatie waar we in de toekomst grotere bijeenkomsten en ceremonies zullen houden om je uit de Matrix te bevrijden.