Free your Mind  

Over Psilohuasca en Magic Truffels

Magic Truffels zijn hallucinogene truffels vergelijkbaar met de psylocibine paddo's. Hoewel ze er heel anders uitzien, hebben paddo's en truffels vaak vergelijkbare psychedelische ffecten. Een truffel trip staat echter bekend als een mildere en leukere ervaring, terwijl trips op paddo's vaak dieper en intenser zijn.

Sommige psychonauten claimen dat truffels meer psilocybine bevatten dan paddo’s, terwijl anderen het tegenovergestelde beweren. Vanwege gebrek aan onderzoek en vergelijkende tests is het vooralsnog lastig het exacte chemische verschil tussen beide vast te stellen. 

Anno 2020 zijn magic truffels nog steeds legaal  in heel Nederland en worden ze tegenwoordig gebruikt als een vergelijkbaar als ayahuasca. maar dan is het psilohuasca. Det is de combinatie van  1 van de planten van de ayahuasca, de Peganum Harmala en de Magic Truffels. Deze combinatie is legaal. Geen van deze planten is illegaal in Ndereland, terwijl ayahuasca met DMT dat wel is.  In plaats van de DMT component wordt nu de truffel als component gebruikt voor een psychedische ervaring. 

In overleg met de client bespreek ik welke plant voor jou het beste is en waar je behoefte aan hebt. Alle planten die wij op deze website aanbevelen dienen altijd worden gebruikt in een therapeutische context. In het telefonische voor gesprek bepalen we welk  middel voor je geschikt is. Dat hangt af van je persoonlijke situatie, je ervaring met sacred plants, eventuele trauma's, ziekten of medicijn gebruik. 
De details bespreken we in het voorgesprek.


E-mailen
Map
Info